lørdag 25. februar 2012

Mobilt kjøkken

Kjøkkenet er somregel det rommet vi leker oss aller minst med i forhold til innredningen. Hvorfor må et kjøkken ha alt skrudd fast i veggen med overskap og med underskap som tar opp halve gulvplassen? 

Hva med et mobilt og funksjonelt kjøkken som inneholder de mest nødvendige funksjonene og samtidig som innredningen tar opp minimalt med plass. Og det beste av alt er at det kan flyttes på etter hvilket behov matlagningen krever. Et sånt kjøkken ønsker jeg meg. Her er noen kjøkken til inspirasjon:
Festlig kjøkken uten skap. En enkel oppvaskkum og åpent skap i stål. Lett å flytte på for fleksible løsninger når maten skal tilberedes.

På kjøkkenet til mesterkokken henger alt fremme. Hyller med kopper og kar, og mobile enheter som gir fleksible løsninger. Dermed er alle redskaper, kopper og kar lett tilgjengelige når maten skal lages og bord dekkes. Fargerikt, modulbasert og fleksibelt kjøkken. Liker at tingene man bruker er lett tilgjengelig.
Fredrik Ohlen har designet et mobilt kjøkken som inneholder de mest nødvendige funksjonene, men samtidig tar hele innredningen opp minimalt med plass. Det beste er at det kan flyttes på.Et industrielt inspiret kjøkken med flyttbare og åpne benker i stål med lett tilgang til kjøkkenredskaper. Lett å rengjøre.

Dette køkkendesignet av Gitta Gschwendtner er ikke mobilt, men fremstår bevegelig med dets abstrakte former. Kjøkkenøya består av skuffer som alle kan åpnes. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar